Mijnhuisdieriseenhond.nl

Electronische halsbanden

100 meter trainer

De 100 meter trainer is een correctieband met afstandbediening die u in staat stelt de hond op afstand onder controle te houden. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de hond ergens achteraan loopt en zonder te kijken de weg op schiet. Maar ook jagen, van de grond eten, uitvallen of opspringen zijn gedragingen die, ook als de hond verder van u van u vandaan is, te corrigeren en af te leren zijn.
Bekijk product | Direct naar shop

100m super dog pro

De 100m super dog pro is veilig, comfortabel en doeltreffend voor alle huisdieren van 18 kg en zwaarder. Als U op een knop drukt, stuurt de afstandsbediening een signaal naar de halsband die daardoor wordt geactiveerd. Nadat U de halsband bij uw hond om heeft gedaan zoekt u het beste stimulansniveau. Dit wordt het herkenningsniveau genoemd.

Als u de trainer consistent en correct gebruikt kan het wangedrag van uw huisdier gecorrigeerd worden of kunt u uw huisdier basisbevelen aanleren om hem te doen gehoorzamen.
Bekijk product | Direct naar shop

Innotek adv 1000E Trainersband

De innotek adv 1000E is de nieuwste, en robuste methode om semi-professioneel met uw hond te trainen. Met een reikwijdte van 900 meter (optimale omstandigheden) kunt u een geweldige training aan uw hond geven. De 15 stimulatie niveaus (zeer lage tot zeer intense) zorgen ervoor dat u het product precies zo instellen zodat u en uw hond de training optimaal beleven.
Bekijk product | Direct naar shop

Comfort Fit Big Dog

De Comfort Fit Big Dog is veilig en doeltreffend voor huisdieren met een gewicht van meer dan 18 kg. Werking: de zender geeft een radiosignaal af via de grensdraad met een maximumlengte van 1200 meter. De draad ligt onder de grond of is bevestigd aan een vast voorwerp en bakent het beschermde gebied af. Het dier draagt een ontvanger-halsband in met de nek en na de africhting mag hij vrij rondzwerven in het afgebakende gebied. Als uw huisdier in de waarschuwingszone komt, geeft de ontvanger-halsband een waarschuwingssingnaal af.
Bekijk product | Direct naar shop