Mijnhuisdieriseenhond.nl

Omheiningen voor een veilige zone voor uw hond

Middels een antennedraad die een signaal afgeeft aan de ontvanger aan de halsband van de hond (of kat) wordt een veilige zone gecreëerd waarbinnen uw huisdier zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen.
 

Petsafe Instance Fence

De Instant Fence is makkelijk in gebruik, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De Instant Fence is een heel nieuwe concept welke de hond ontmoedigt om weg te lopen. Een ontvanger aan de halsband van de hond ontvangt een continu radiosignaal welke door de zender wordt uitgezonden. De zender heeft een bereik van maximaal Ø55 meter waarmee een veilige zone gecreëerd wordt waarbinnen de hond zich vrij kan bewegen.
Bekijk product | Direct naar shop

Radio Fence Super

De Radio Fence Super is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond (of kat) de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden. Middels een antennedraad die een signaal afgeeft aan de ontvanger aan de halsband van de hond of kat wordt een veilige zone gecreëerd waarbinnen uw huisdier zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen.
Bekijk product | Direct naar shop

Comfort Ondergrondse Omheining

De Comfort Ondergrondse Omheining is veilig en doeltreffend voor huisdieren met een gewicht van meer dan 18 kg. Werking: de zender geeft een radiosignaal af via de grensdraad met een maximumlengte van 1200 meter. De draad ligt onder de grond of is bevestigd aan een vast voorwerp en bakent het beschermde gebied af. Het dier draagt een ontvanger-halsband in met de nek en na de africhting mag hij vrij rondzwerven in het afgebakende gebied. Als uw huisdier in de waarschuwingszone komt, geeft de ontvanger-halsband een waarschuwingssingnaal af.
Bekijk product | Direct naar shop