Mijnhuisdieriseenhond.nl

De omheining voor uw grote hond: Radio Fence Super

 
De Super Radio Fence is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond of kat de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden. Wat maakt deze Fence nu 'super'? Deze is ook geschikt voor grotere en moeilijkere honden.
 
De Radio Fence Super is makkelijk in gebruik, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De Petsafe Super Fence is een heel nieuwe concept welke de hond ontmoedigt om weg te lopen. Een ontvanger aan de halsband van de hond ontvangt een continu radiosignaal welke door de zender wordt uitgezonden. De zender heeft een bereik van maximaal Ø55 meter waarmee een veilige zone gecreëerd wordt waarbinnen de hond zich vrij kan bewegen.
 
Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen.

Na een korte opvoeding, 1 à 2 weken, zal de hond hebben geleerd de grens niet meer te overschrijden. Wanneer de hond gewend is aan het systeem, kan dit ook mobiel worden gebruikt, bijvoorbeeld op de camping, bij een vakantiehuisjes etc. U hoeft immers niets te installeren!

Details Petsafe Super Fence

  • Is geschikt voor honden en katten
  • Wordt geleverd inclusief 150 meter draad en 1 ontvanger
  • Kan worden uitgebreid tot 2500 meter draad
  • Systeem is geschikt voor meerdere honden en/of katten
  • Extra draad en ontvangers los verkrijgbaar