Mijnhuisdieriseenhond.nl

Deluxe Bark Control

De Deluxe Bark Control (Anti Blaf) is geschikt voor de meeste blaffende en jankende honden. De Deluxe Bark Control is een apparaatje aan de halsband, en reageert op de trillingen van de stembanden in combinatie met het geluid van de hond.

ga naar product »
 

Outdoor Bark Control

Geef om uw buren en stop het blaffen van z'n hond. Als de hond van uw buren u helemaal gek maakt met z'n geblaf, dan is dit product uw hulpmiddel! Deze ultrasone anti blaf toestel lijkt op een doodgewone vogelhuis. Het detecteert blaffen en heeft 3 verschillende standen

ga naar product »
 

Standard Bark Control Collar

De Bark Control Collar is een apparaatje aan een halsband, en reageert op het blaffen van de hond door middel van een contact puntje die de trillingen van de stembanden waarneemt.

ga naar product »
 

Wireless Instant Fence

De Instant Fence is een draadloze onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden.

ga naar product »
 

Ondergrondse Omheining

De kit werkt als volgt: de zender geeft een radiosignaal af via de grensdraad met een maximumlengte van 854 meter. De draad ligt onder de grond of is bevestigd aan een vast voorwerp en bakent het beschermde gebied af. Dit afgebakende gebied is tijdelijk van vlaggetjes voorzien als visuele steun bij het africhten van het huisdier.

ga naar product »
 

Petsafe Spray Control

Middels het gebruik van de Spray Control kunt u uw hond africhten met vervelende spray in plaats van geluid of elektrische impulsen. Let op: de video is van de Deluxe Spray. Wij verkopen alleen de standaard.

ga naar product »
 

Little Dog Remote Trainer 100m

U kunt de Pro Dog Trainer 100m gebruiken om uw hond in de hand te houden binnen een afstand van 100 meter. Hierdoor kunt u dus uw hond veilig en efficiƫnt africhten.

ga naar product »
 

Ultrasonic Pet Trainer

De Ultrasonic Pet Trainer is een klein ultrasoon handtrainings toestel. Train het dier met behulp van een hoog ultrasoon geluid. De zender heeft een positieve knop, die zowel een positief geluid als een correctie uitzendt en een ultrasone knop, die een ultrasoon geluid uitzendt, dat onaangenaam klinkt voor het gevoelige oor van het dier in dat bereik.

ga naar product »